THE ARMSTRONG
NAPOLI COLLECTION

MÅTTBESTÄLLNING

BYXA-KAVAJ-KOSTYM-SMOKING

The Armstrong Napoli Collection - Made in Italy

Att måttbeställa ett konfektionsplagg är något väldigt speciellt. Känslan av att bära ett helt kroppsanpassat plagg med perfekt passform i en modell och med detaljer som man själv väljer är fantastiskt.

Boka tid

Tidsbokning gäller för måttagning av byxor, kavajer, kostymer och smoking. För skjortor gäller drop-in, men det går även att boka tid (se mer om att måttbeställa skjortor här). För dig som inte har måttat dig tidigare eller vill ta nya mått är det bara att maila eller ringa till butiken för att boka tid för måttagning.
Förutom tidsbokning på ordinarie öppettider går det att boka mån-fre 09.00 till 19.00. Måttagning, tyg- och detaljval tar 20-30 minuter.
Maila till stockholm@armstrong.nu eller ring 08 6679707 (mån-fre kl. 11-18).

Leveranstid

Endast fyra veckors leveranstid. Med reservation för svenska och italienska helgdagar. I augusti håller Italien sommarstängt. Expressleverans erbjuds som tillval.

Tillverkning

De måttbeställda plaggen sys hos våra italienska producenter i Napoli. Allt enligt exklusiv italiensk skrädderitradition där mycket av arbetet fortfarande görs för hand. Som exempel är kavajerna av halv- eller helkanvas konstruktion.

Detaljer

Förutom den unika passformen, modellen, måtten och känslan är även val av detaljerna i plagget möjligt. Foder, knappar, sömmar fickor med mera sätter en extra lyxig touch på plagget.

Tyger

Alla tyger vi erbjuder är tillverkade av högsta kvalitet och vävs i Italien. Vi använder oss av världens bästa väverier såsom Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Cerruti med fler. Det finns även tillgång till andra klassiker såsom Harris Tweed och Dormeuil. Tyger lämpliga för alla årstider finns att beställa året runt. Det går alldeles utmärkt att till exempel beställa en linnekostym till vinterns solsemester.

Byxor

Bomullschinos (även för vattentvätt, finprogram i maskin), denimbyxor, stretchbyxor i bomull och ull, flanellbyxor i ull och cashmere, linnebyxor. Även shorts. Byxor för alla årstider och ändamål. Pris från 3095 SEK

Kavajer

Eleganta Club-blazrar, sportkavajer, tweedkavajer, cashmerekavajer, mjuka ofodrade kavajer, resekavajer. Kavajer för alla tillfällen. Pris från 7495 SEK

Kostymer

Perfekta businesskostymer. Sköna att bära, håller stilen under dagen. Eleganta kvällskostymer, sommarkostymer i bomull och linne, mjuka resekostymer. Utbudet är obegränsat. Pris från 8995 SEK

Smoking

Smokingar i ull och ull/mohair. Festen blir fulländad i en måttbeställd tidlös smoking.
Pris från 10 195 SEK