Armstrong the shirt

Köpvillkor

Betala med faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av ARMSTRONG the shirt överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. En fakturaavgift på 30 SEK tillkommer. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Betala med kort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder SveaWebPays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.
Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard och American Express. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Information

Armstrong the shirt reserverar sig för eventuella fel i informationen på hemsidan och i annonser. Detta gäller all information och omfattar lagersaldo, priser, bilder mm. Skulle något vara fel så försöker vi alltid hjälpa till på bästa möjliga sätt.

Leveranstid

Inom Sverige 1-3 arbetsdagar.
Inom EU 5-10 arbetsdagar.
Utanför EU 10-20 arbetsdagar
Avvikande leveranstid förekommer vid högtider och under sommaren.

Bytesrätt och returrätt

Du har 30 dagars bytesrätt och 15 dagars returrätt. (Rea endast bytesrätt) Vi följer distanshandelslagen.Vill du byta eller returnera en vara så kontakta oss på stockholm@armstrong.nu för vidare instruktioner. Tänk på att varan måste återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Enligt gällande lagstiftning skall du vid retur själv betala fraktkostnaderna. Vid byte står alltid ARMSTRONG the shirt för fraktkostnaderna inom Sverige, och utanför Sverige betalar du mellanskillnaden från fraktkostnaden inom Sverige.

Reklamationer 

Det är viktigt att du tittar igenom varan när du får den. Är det något som är fel skall du omedelbart kontakta oss på stockholm@armstrong.nu och berätta om problemet, så vi så fort som möjligt kan hjälpa dig och rätta till felet. Vi följer allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.