FÖR PERSONLIG SERVICE RING 08 667 97 07

Armstrong the shirt

Köpvillkor

Betala med faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Klarna. Fakturan skickas i första hand till den email du anger vid din beställning. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Samtliga fakturor är av ARMSTRONG the shirt överlåtna till Klarna. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Betala med kort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Klarna kortbetalningslösning.
Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard och American Express. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade.

Information

ARMSTRONG the shirt reserverar sig för eventuella fel i informationen på hemsidan och i annonser. Detta gäller all information och omfattar lagersaldo, priser, bilder mm. Skulle något vara fel försöker vi alltid hjälpa till på bästa möjliga sätt.

Leveranstid

Inom Sverige 1-3 arbetsdagar.
Inom EU 3-10 arbetsdagar.
Utanför EU 5-20 arbetsdagar.

Avvikande leveranstider kan förekomma vid högtider, rea, kampanjer och under sommaren.
Vi använder huvudsakligen DHL, Postnord och UPS som transportörer, men kan använda andra transportörer beroende på omständigheterna.
Vi tar inte ansvar för förseningar orsakade av våra transportörer.

Bytesrätt och returrätt

ARMSTRONG the shirt erbjuder 30 dagars bytesrätt och 14 dagars returrätt från det att du mottagit din beställning.
Vi följer distanshandelslagen. För att byta eller returnera en vara kontakta oss på [email protected] så återkommer vi med instruktioner och retursedel. Tänk på att varan måste återlämnas i väsentligen oförändrat skick.

Vid byte står alltid ARMSTRONG the shirt för fraktkostnaderna inom Sverige, och utanför Sverige betalar du mellanskillnaden från fraktkostnaden inom Sverige.

Vid retur står du själv för fraktkostnaden, vi erbjuder en retursedel via DHL för 45 SEK som vi drar av från returen.

Specialbeställda produkter går ej att byta eller returnera, som t.ex. måttbeställda eller specialanpassade skjortor.

Reklamationer 

Det är viktigt att du tittar igenom varan när du får den. Är det något som är fel skall du omedelbart kontakta oss på [email protected] och berätta om problemet, så vi så fort som möjligt kan hjälpa dig och rätta till felet. Vi följer allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.