FÖR PERSONLIG SERVICE RING 08 667 97 07

Armstrong the shirt

Kragmodeller

StandardStandard

Armstrongs standardkrage har perfekt balans både uppknäppt och med slips. Alla typer av slipsknutar fungerar bra till denna krage. Varje år arbetar vi med små ”osynliga” uppdateringar i detaljer och linjer. Just nu är snibbarna något kortare än tidigare säsonger. Det är denna krage som är standard på skjortorna i butiken. Isydd kragpinne.

StandardStandard High

Standard High kragen är endast lämplig för en extra lång hals. För övrigt är det samma krage som standardkragen. Isydd kragpinne.

Cut AwayCut Away

Cut Away kragen är en krage som lämpar sig för större slipsknutar. Isydd kragpinne.

Button Down StandardButton Down Standard

Denna krage är vår mest tidlösa och smidigaste button down krage. Är en all-roundkrage som lämpar sig främst att ha öppen i halsen men går även bra till slips med enkel knut.  

Button Down ClassicButton Down Classic

Button Down Classic är en mycket generös krage som vi designat med inspiration från den amerikanska button down looken. Passar både till enkel och dubbel slipsknut.

Trend 1Trend 1

Mindre och nättare krage med snibbvinkel mellan standard och classic. Går utmärkt både som uppknäppt och med slips. Passar bäst till en enkel slipsknut.

SoftSoft

Mjuk krage utan kragpinne som passar perfekt till jeans, linne och Oxford för en ledigare look.

Button Down ClassicClassic

Klassisk old school krage med längre kragsnibbar och mindre vinkel mellan snibbarna. Isydd kragpinne.

WingtipWingtip

Wingtip används främst till fracken, men kan även användas till Morning Dress/Jacquet eller för en mer amerikansk smoking look.

ClubClub

Den rundade Club kragen ger skjortan en mer elegant och historisk look. Passar bäst till enkel slipsknut.

TabTab

Tabkragen kommer och går i modebilden. Just nu aktuell i många filmer, bla med Daniel Craig som James Bond. Genom den knäppta snibben under slipsen får skjortan en tillknäppt look och slipsknuten en något upphöjd position. Den här typen av krage är designad för att användas med slips och med en smalare slipsknut.

PinPin

Pin kragen framhäver det där lilla extra i looken. Ett kragval som sticker ut. Passar till enkel slipsknut. Det kan bli för trångt med en tjock slipsknut. 

ChinaGuru

Den här kragen lämpar sig för en ledigare look i tyger som är enfärgade eller småmönstrade. Går att ha knäppt eller uppknäppt.