Armstrong the shirt

skjortor i tre ärmlängder

alla skjortor i tre ärmlängder

Alla Armstrongskjortans tyger finns i färdig skjorta i tre ärmlängder på hyllan i vår butik på Humlegårdsgatan och i webbutiken; Extra lång ärmlängd, reguljär ärmlängd och en något kortare ärmlängd.

extra lång ärm (long)

Alla Armstrongskjortans tyger finns på hyllan i färdig skjorta i extra lång ärm. Det innebär att vi erbjuder även den längre kunden ett av Europas största butikssortiment med kvalitetsskjortor i dubbeltvinnade tyger i egyptisk bomull.Klassisk modell och slimmad modell. Dubbel och enkel manschett. Allt från business- och fritidsskjortor till frack- och smokingskjortor.

reguljär ärmlängd (regular)

Även här samma stora butikssortiment med kvalitetsskjortor i dubbeltvinnade tyger i egyptisk bomull. Klassisk modell och slimmad modell. Dubbel och enkel manschett. Allt från business- och fritidsskjortor till frack- och smokingskjortor.

lite kortare ärmlängd (short)

Alla Armstrongskjortans tyger finns också på hyllan i färdig skjorta i en lite kortare ärmlängd. Det innebär att vi erbjuder även den kund med behovet av en lite kortare ärmlängd ett av Europas största sortiment med kvalitetsskjortor i dubbeltvinnade tyger i egyptisk bomull. Klassisk modell och slimmad modell. Dubbel och enkel manschett. Allt från business- och fritidsskjortor till frack- och smokingskjortor.

kortärmsskjortor
(summer sleeve)

Vår- och sommarkollektionen består också av kortärmsskjortor. De finns i klassisk modell i både enfärgade och mönstrade tyger. Vi erbjuder även ett mer begränsat sortiment med kortärmsskjortor året runt.