FÖR PERSONLIG SERVICE RING 08 667 97 07

Three sleeve lengths

alla skjortor i tre ärmlängder

Alla Armstrongskjortans tyger finns i färdig skjorta i tre ärmlängder på hyllan i vår butik på Humlegårdsgatan och i webbutiken; Extra lång ärmlängd, reguljär ärmlängd och en något kortare ärmlängd.

extra lång ärm (long)

Alla Armstrongskjortans tyger finns på hyllan i färdig skjorta i extra lång ärm. Det innebär att vi erbjuder även den längre kunden ett av Europas största butikssortiment med kvalitetsskjortor i dubbeltvinnade tyger i egyptisk bomull. Klassisk modell och slimmad modell. Dubbel och enkel manschett. Allt från business- och fritidsskjortor till frack- och smokingskjortor.

reguljär ärmlängd (regular)

Även här samma stora butikssortiment med kvalitetsskjortor i dubbeltvinnade tyger i egyptisk bomull. Klassisk modell och slimmad modell. Dubbel och enkel manschett. Allt från business- och fritidsskjortor till frack- och smokingskjortor.

lite kortare ärmlängd (short)

Alla Armstrongskjortans tyger finns också på hyllan i färdig skjorta i en lite kortare ärmlängd. Det innebär att vi erbjuder även den kund med behovet av en lite kortare ärmlängd ett av Europas största sortiment med kvalitetsskjortor i dubbeltvinnade tyger i egyptisk bomull. Klassisk modell och slimmad modell. Dubbel och enkel manschett. Allt från business- och fritidsskjortor till frack- och smokingskjortor.

kortärmsskjortor
(summer sleeve)

Vår- och sommarkollektionen består också av kortärmsskjortor. De finns i klassisk modell i både enfärgade och mönstrade tyger. Vi erbjuder även ett mer begränsat sortiment med kortärmsskjortor året runt.

Bonusklubben

Armstrongs bonusklubb är enkel och smidig. När du köpt fyra skjortor till ordinarie pris får du ett värde på 500 kr att handla accessoarer för. När du köpt nio skjortor får du ett värde på 1000 kr att handla skjorta för. Väljer du en bonusvara med högre värde så betalar du bara mellanskillnaden. Sedan börjar stegen om. Läs mer.